Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola
10 dag
jabłka
1-2 szt
cebula
olej
3-4 łyżki
Kwas cytrynowy Prymat
1/4 łyżeczki
Sklep Prymat
sól, pieprz
kapusta czerwona
50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli

Kapustę obrać z wierzchnich liści, poszatkować, sparzyć, odcedzić, przestudzić. Fasolę ugotować (przed ugotowaniem namoczyć na noc ). Jabłka i cebule obrać, pokroić. Wszystko wymieszać, dodając olej, kwasek, sól i cukier

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.09.2010 00:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak