Pasta z pasztetu i serka topionego

Pasta z pasztetu i serka topionego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony

  • szczypiorek posiekany

    2 łyżeczki
  • sól, cukier, pieprz

    do smaku
  • powidła

  • papryka słodka mielona

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymieszać pasztet z serkiem topionym, dodać posiekany szczypiorek, paprykę w proszku, przyprawić solą, pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

alaaa

23.08.2012 21:14
pasztet,ser i owoce,,,ciekawe

polly66

10.07.2011 16:38
pasztet i serek? wow

Koper

15.01.2011 18:43
ciekawe połączenie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat