Paluszki z ciasta francuskiego z dodatkami

Paluszki z ciasta francuskiego z dodatkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

  • sól

  • sezam

  • mak

  • jajko

  • parmezan starty

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto posmarować rozmąconym jajkiem i pokroić na prostokąty o wymiarach 1cmx8cm, posolić. Część paluszków posypać makiem, część sezamem, część parmezanem. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180stopni, aż się zarumienią.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

23.02.2012 10:52
fajne

Małgorzata106

14.07.2011 12:00
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat