papryka z kapusta kiszona

papryka z kapusta kiszona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka

    4-5 szt
  • ocet

    1 szklanka
  • woda

    5 szklanek
  • sól

    1,5 dag
  • cukier

    3 dag
  • chrzan

    do smaku
  • kapusta kwaszona

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę wydrążyć włożyć wyciśniętą kapustę i upchać. Zalewa: ocet woda sól i cukier. Dołożyć chrzan lisc laurowy ziele angielskie i gorczyce.Przed zakreceniem sloika wlać na wierzch odrobinę oliwy. Zagotować ok.15 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Tomcio1

18.07.2010 09:36
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat