Przepis i sposób przygotowania na: sos pieczeniowy
Zagotować wodę i rozpuścić w niej kostkę pieczeniową.
Z mąki i odrobiny wody zrobić zawiesinę i dodać do bulionu, doprawić do smaku sosem sojowym.
kostka pieczeniowa |
1 szt
|
woda |
1/2 litra
|
mąka |
1 łyżka
|
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
1 łyżka
|
sos sojowy |
do smaku
|
Zagotować wodę i rozpuścić w niej kostkę pieczeniową.
Z mąki i odrobiny wody zrobić zawiesinę i dodać do bulionu, doprawić do smaku sosem sojowym.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: