Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta pieczarkowo-twarogowa

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg
25 dag.
pieczarki
15 dag.
cebula
1 sztuka
margaryna
2 dag.
posiekany koperek
1 łyżka
posiekana nac pietruszki
1 łyżka
pieprz czarny
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pieczarkowo-twarogowa

Pieczarki pokroić, udusić na części margaryny. Twaróg utrzeć z resztą margaryny, dodać ostudzone pieczarki, posiekaną cebulę, pietruszkę, koperek, sól i pieprz do smaku. Wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 15.02.2013 08:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak