Składniki:
kapusta biała | 1 główka |
szczypior | 1 pęczek |
koprr | 1 pęczek |
kiełbasa podwawelska | 50 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | 3 łyżeczka |
Kwas cytrynowy Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
kostka rosołowa | 1 szt |
kapusta biała | 1 główka |
szczypior | 1 pęczek |
koprr | 1 pęczek |
kiełbasa podwawelska | 50 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | 3 łyżeczka |
Kwas cytrynowy Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
kostka rosołowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: