Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do zapiekanek
Po usmażeniu pieczarek z cebulą dodać do nich starty ser, pokrojoną w kostkę wędlinę,paprykę, groszek osączony z zalewy, natkę, pozostałe przyprawy do smaku i wymieszać.
pieczarki |
500 g
|
ser żółty |
150 g
|
salami |
150 g
|
papryka konserwowa |
100 g
|
czosnek |
2 ząbki
|
ziołowe ziarenka smaku |
1 łyżeczka
|
sól, pieprz |
do smaku
|
groszek konserwowy |
1 puszka
|
cebula |
1 szt
|
natka pietruszki |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: