Składniki:
fasola czerwona | 1 puszka |
dymka ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
oliwa | 6 łyżek |
musztarda | 1 łyżka |
cukier | szczypta |
sól i pieprz | |
salami | 6 plastrów |
cząber | 1 łyżeczka |
fasola szparagowa | 20 dkg. |
ocet | 2 łyżki |
fasola czerwona | 1 puszka |
dymka ze szczypiorkiem | 2 pęczki |
oliwa | 6 łyżek |
musztarda | 1 łyżka |
cukier | szczypta |
sól i pieprz | |
salami | 6 plastrów |
cząber | 1 łyżeczka |
fasola szparagowa | 20 dkg. |
ocet | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: