piersi indyka

piersi indyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 zupy cebulowe

  • smietana 12% i 18%

    1 litr
  • ryż

  • indyk

    1 kilogram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Posolone kawałki mięsa ułożyć na naczyniu żaroodpornym i zalać zupą rozmieszaną w śmietanie. Piec w piekarniku około 1 godziny w tem. 160 stopni, Podawać z ryżem..

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

usmiech

15.02.2012 22:53
muszę spróbować

Seba

14.02.2012 09:55
smaczne

jolaxa

03.07.2011 17:36
pycha

Grazyna0211

19.06.2011 16:19
pomysłowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat