Gołabki z kiszonej kapusty

Gołabki z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1 główka kiszonej kapusty

  • 150g cebuli

  • 1 kg ugotowanych kartofli

  • 2 łyzaki smalcu

  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustke rozdzielic na pojedyncze listki.Cebule posiekac udusic na smalcu,wymieszac z roztartymi kartoflami sola i pieprzem.Nakladac na liscie kapusty ciasno zawijac ułozyc w garnku podlac goraca woda,posolic je przykryc liscmi i piec 45 min. w temperaturze 170 stopmni

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat