Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PAPRYKA KISZONA

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól kamienna 1 łyżka
woda 1 l
koper łodyga z nasionami
papryka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKA KISZONA

Wodę zagotować z solą ostudzić. Przygotować słoiki wsypać ziele, listek, i dodać koper ułożyć pokrojoną paprykę w słoikach . Zalać zimną zalewą zakręcić słoiki . Odstawić na 3 ni w ciepłe miejsce , po tym czasie odstawić w chłodne miejsce .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 16.07.2013 09:03
dla mnie to nowość
mirosława4 26.11.2012 18:39
super jestem ciekawa jak smakuje taka papryka
cooleczka 02.11.2012 19:31
ja też jeszcze nie próbowałam
Habibi 14.08.2012 10:09
Również robię kiszoną paprykę - bardzo ją lubię :)
AURELKA 09.08.2012 16:40
kiszonej nie jadłam
Wacław 19.07.2012 10:18
extra przepis !
Andysz 15.07.2012 00:10
świetny przepis;)
jozefinach 02.06.2012 10:07
Jestem ciekawa smaku.
Agnieszka116 21.05.2012 12:14
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak