Schabowy w soku jabłkowym

Schabowy w soku jabłkowym

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    500 g
  • sok jabłkowy

    2 szklanki
  • sól

  • jajka

    2 szt
  • bułka tarta

    2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Schab pokroić na plastry i rozbić. Namoczyć w soku jabłkowym, przykryć i wstawić do lodówki na całą noc. Jaja roztrzepać z solą. Kotlety panierowac w jajku i bułce i smażyć na rumiano.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

19.05.2012 09:15
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat