Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 8 jaj ugotowanych na twardo

  • 2 kopiate łyżki majonezu

  • sól, pieprz

  • 3 suszone pomidory z oliwy -drobno posiekane

  • oliwki zielone

    posiekane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane jaja przekroić na połówki, wydrążyć żółtka. Żółtka i majonez wymieszać na jednolitą masę, dodać resztę składników, doprawić i wymieszać. Nadziewac białka.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat