Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście
Kroki postępowania
Rozwałkowujemy na prostokąt i układamy (jak na zdjęciu) pozostałe składniki.
Nacinamy ciasto z wierzchu i pieczemy około 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Smacznego :)
Ciasto: |
|
mąka |
125 g
|
margaryna |
1/4 kostki
|
drożdże świeże |
12 g
|
mleko |
1/4 szklanki
|
Dodatki: |
|
ser żółty |
2 plaster
|
ketchup |
2 łyżka
|
parówki |
4 sztuka
|
korniszony |
4 pikantne
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: