Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka na krakersach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krakersy 1 pacz
pierś z kurczaka bez kości
papryka 3 szt
starty ser 5 dag
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka na krakersach

Pierś pokroić w kostkę oprószyć solą i pieprzem ,oregano i obsmażyć na oleju.Paprykę można czerwoną ,ale można też po jednej czerwoną ,żółtą i zieloną pokroić na cząstki.W żaroodpornym naczyniu i ułożyć krakersy ,najlepsze są prostokątne,na krakersy warstwa papryki i mięso ,znowu resztę papryki i mięso ,całość posypać żółtym serem.Piec 20 minut w 190 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 21.06.2012 20:33
fajne
noculos 21.06.2012 20:33
fajne
noculos 21.06.2012 20:33
ciekawe
noculos 21.06.2012 20:33
ciekawe
noculos 21.06.2012 20:33
ciekawe
noculos 21.06.2012 20:33
ciekawe
noculos 21.06.2012 20:33
ciekawe
IZABELA29 07.05.2012 08:04
fajne
ben-ka 06.05.2012 20:09
dla mnie to całkowita nowość.
olkaaa 22.04.2012 09:50
ciekawe
olkaaa 22.04.2012 09:50
ciekawe
Wacław 14.04.2012 16:31
fajny pomysł !
Rybciia 04.04.2012 19:32
super
ewaa 03.04.2012 21:57
fajny pomysł:)
m1monika 03.04.2012 12:11
pomysłowa :)
Krystyna32 02.04.2012 19:33
super
Seba 02.04.2012 10:10
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak