Przepis i sposób przygotowania na: Kebab z frytkami
kapustę poszatkować i wymieszać z pokrojonymi warzywami i połączyć z sosami.
frytki usmażyć w oleju lub w piekarniku, rozłożyć na talerzach, przykryć najpierw mięsem a na końcu warzywami
pierś z kurczaka | 500 gram |
kapusta pekińska | 0,5 główka |
pomidor | 2 sztuka |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
sos czosnkowy i cygański | |
olej | |
frytki | 500 gram |
ogórek zielony | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: