Przepis i sposób przygotowania na: Kebab z frytkami
kapustę poszatkować i wymieszać z pokrojonymi warzywami i połączyć z sosami.
frytki usmażyć w oleju lub w piekarniku, rozłożyć na talerzach, przykryć najpierw mięsem a na końcu warzywami
pierś z kurczaka |
500 gram
|
kapusta pekińska |
0,5 główka
|
pomidor |
2 sztuka
|
ogórek kiszony |
1 sztuka
|
cebula |
1 sztuka
|
papryka czerwona |
1 sztuka
|
sos czosnkowy i cygański |
|
olej |
|
frytki |
500 gram
|
ogórek zielony |
1 sztuka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: