Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy
150 g
słonecznik łuskany
1/2 szklanki
śmietana
2 łyżki
masło
ćwierc kostki
jogurt
2 łyżki
koperek
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa

Ser wyłożyć do miski i rozetrzeć widelcem.Dodajemy 2 stołowe łyżki śmietany.Dokładnie wymieszać.Słonecznik zmiksować razem z masłem i z 2 stołowymi łyżkami jogurtu naturalnego. Po zmiksowaniu przełożyć do masy serowej.Dodać posiekany koperek. Ponownie wymieszać.Pastą smarujemy świeże pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.
parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.
parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.
parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak