Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zimowa jajecznica

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko
4 sztuki
słonina
100 gram
kiełbasa
1 petko
cebula
1 sztuka
sól
do smaku
Sklep Prymat
chilli
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zimowa jajecznica

Jajka mieszamy z solą i chilli. Słoninę kroimy w cieniutkie plasterki. podsmażamy, dodajemy pokroioną w kostkę cebulkę i kiełbasę w plasterkach. Wszystko podsmażamy. Wlewamy jajka smażymy według uznania kto woli bardziej ściętą wtedy dłuzej, kto mniej ten krócej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak