Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupa rybna w ciemnym chelbie

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś
2 szt
pstrąg
3 szt
marchewka
2 szt
cebula
1 szt
Liść laurowy suszony Prymat
1 łyżka
Sklep Prymat
ziele angielskie
1 łyżka
Sklep Prymat
sól
1 łyżeczka
Sklep Prymat
pieprz Pryma
1 łyżeczka
papryka
1 szt
natka pietruszki
1 łyzka
chleb pełnoziarnisty
4 szt
bulion
1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna w ciemnym chelbie

głowy z ryb marchewkę cebulę ziele angielskie listek laurowy kostkę bulionową i przyprawy bez papryki gotować na małym ogniu przez 1 godz 30 minut poporcjowane na dzwonka pstrągi dorzucić do zupy na 20 minut przed końcem gotowania wydrążyć bochenki nalać do nich zupę udekorować natką pietruszki i papryką podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak