Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe kanapeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka
twarożek
rukola
pomidor
szynka
czarne oliwki bez pestek
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe kanapeczki

Na patelni rozgrzać oliwę i wrzucić pokrojoną w kosteczkę szynkę. Podsmażyć ją na złoty kolor i odstawić do wystudzenia. Bagietkę pokroić na równe kromki i posmarować twarożkiem. Następnie ułożyć na nich listki rukoli i posypać pokrojonymi kawałkami pomidora, szynki i oliwki. Podawać na podgrzanym talerzu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak