Krem pikantny z bryndzy

Krem pikantny z bryndzy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    15 dkg
  • śmietana

    10 dkg
  • ogórek konserwowy

    1
  • pieczarki marynowane

    5-6
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bryndze i śmietankę zmiksować. Ogórek konserwowy pokroić w drobną kostkę, to samo uczynić z pieczarkami marynowanymi. Wymieszać to wszystko. Podawać jako nadzienie w słonych kruchych babeczkach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat