Gotowany seler

Gotowany seler

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka tarta

    2 łyżki
  • seler naciowy

    1 sztuka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler obieramy o kroimy w plastry. Następnie gotujemy około 15 min. Odcedzamy. Na końcu polać zarumieniona na patelni bułka tartą. Posolić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marcia71

27.06.2011 21:16
dobre

marcia71

27.06.2011 21:16
dobre

jasiek

09.04.2011 12:54
ciekawe

jasiek

09.04.2011 12:54
ciekawe

jasiek

09.04.2011 12:53
smaczne

gosia561

04.04.2011 10:20
nie pomyślała bym o takim daniu, a może być ok

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat