Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Barszcz z botwinki

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki
2 sztuki
sok z cytryny
1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat
1 liśc
Sklep Prymat
ziarenka ziela angielskiego
3 ziarenka
Pieprz ziołowy mielony Prymat
1 szczypta
Sklep Prymat
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
cukier
1 łyżeczka
koperek
1 łyżeczka
botwinka
1 pęczek
bulion warzywny
500 ml
jajko ugotowane na twardo
1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz z botwinki

Buraczki,botwinkę,ziemniaki oczyścić i umyć pokroić w kosteczkę i paseczki.Bulion zagotować i wrzucić pokrojone warzywa. Gotować do miękkości warzyw.Przyprawić przyprawami i zamieszać.Chwilkę podgotować.Na wierzch posypać koperkiem.Można zabielić jogurtem naturalnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kupiska 31.08.2012 16:11
Ładnie się prezentuje
cooleczka 16.05.2012 22:46
wczoraj robiłam :)
monika141 30.12.2011 13:20
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak