Makaron włoski z parmezanem

Makaron włoski z parmezanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron włoski

    40 dkg
  • parmezan

    10 dkg
  • jajo

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować w osolonej wodzie włoski makaron, zmieszać z roztopionym masłem, posypać serem, włożyć na miseczkę i zapiec. Podawać z bulionem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

18.09.2010 10:40
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat