Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z grzybami.
Smacznego!
wieprzowina | 1 kg |
grzyby suszone | 1 garść |
kajzerka | 1 szt |
Wątróba (z kurczaka) | 4 szt |
cebula | 1 szt |
jajko | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | wg. uznania |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
smalec | do formy |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
boczek | 45 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: