Cebulka podsmażana z kiełbaską

Cebulka podsmażana z kiełbaską

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    3 sztuka
  • olej do smażenia

  • kiełbasa śląska

    1 sztuka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrać i pokroić cebulę na plasterki. Ja kroję je na pół ale jak kto woli. Kiełbaskę kroję na plasterki i także jeszcze na pół. Podsmażam kiełbaskę do zarumieniania. Potem zdejmuję i na tłuszczu kładę cebulę i doprawiam solą. Gdy cebulka będzie mocno zarumieniona dodaję spowrotem na patelnie podsmażona kiełbaskę i dodaję czosnek i oregano. Chwile mieszam.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Lidia11

22.09.2010 17:58
raczej nie dla mnie

justyna111

22.09.2010 17:38
super

marzencia2007

22.09.2010 16:28
lubię↕ taka kielbase :)

pipi765

22.09.2010 12:35
smakowicie wyglada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat