pieczeniaki

pieczeniaki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1 kg
  • kiełbasa podwawelska

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać umyć i pokroić w plasterki, kiełbase podwawelską pokroic w kosteczke to samo z cebulą,marchewke zestrzeć na tarce z grubymi oczkami.Następnie do garnka dajemy ziemniaki sypiemy na nie odrobine soli i pieprzu dajemy kiełbase marchewke i cebulke i tak układamy warstwami na koniec dodajemy ok pół kostki margaryny i gotujemy do momentu az ziemniaki będą miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mala2021

20.02.2011 17:46
bardzo dobre

lewin07

14.01.2011 21:35
niezle

robert11

03.01.2011 19:26
ciekawy przepis

Monika148

03.01.2011 18:59
sasiadka tez jest zachwycona pani przepisem jest poprostu pycha :)) ten przepis poszedl w swiat

Monika148

18.12.2010 19:25
eheh :) raz sprubowalam ich i teraz nonstop mam ochote sobie je zrobic !!!! sa naprawde proste do zrobienia!! tanie !! i bardzo szybkie!!!!! POLECAM !!!

klaudusia198888

16.12.2010 19:54
to zapraszam na pieczeniaki do mnie Pani Moniko:)

Monika148

16.12.2010 13:55
mi cos one niewychodza tak smakowicie jak pani pani klaudio:D

klaudusia198888

13.12.2010 12:12
mozna dac inna:)

Monika148

13.12.2010 11:58
czy mozna dac inna kielbase niz podwawelska??

natalkamc

12.12.2010 22:48
pychota :) bardzo łatwe i przepyszne :) polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat