Udziec indyczy w śmietanie

Udziec indyczy w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kucharek

  • przyprawa do zup i potraw w płynie

  • margaryna

  • indyk

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do brytwanki kładziemy margarynę i wkładamy posolone udka .Smażymy na złoto z obu stron .Podlewamy woda dajemy kulki pieprzu dusimy z dodatkiem kucharek i magii.Gdy mięso jest miękkie obieramy je od kosci .dodajemy do sosu i zaciągamy śmietaną

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelina/bunia

18.02.2011 10:15
ciekawe

Agnieszka191

06.09.2010 18:32
dodam do ulubionych :)

pauluna

05.09.2010 10:33
smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat