Zupa z podrobów z drobiu

Zupa z podrobów z drobiu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żoładki kurze

    30 dkg
  • wątróbki z gęsi

    20 dkg
  • serca z kurczaka

    10 dkg
  • pieczarki

    25 dkg
  • śmietana 18 proc

  • natka pietruszki

  • mąka

  • przyprawa do zup

  • wywar drobiowo-wołowy

    1.5 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podroby umyc pokroic drobno i zalać wywarem,ugotowac.Pieczarki i wątróbke przesmażyc dodac do podrobów pod koniec gotowania.Nastepnie połączyc ze śmietaną zaprawiona mąka chwile podgotować,zupę podawać posypaną zieloną pietruszką

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat