Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Spaghetti z grzybami i szpinakiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa
20 dag
grzyby leśne
25 dag
szpinak
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
olej
masło
1 łyżka
spaghetti
20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z grzybami i szpinakiem

Mięso opłukać, pokroić w cienkie paski. Olej rozgrzać, podsmażyć mięso .Grzyby oczyścić, umyć, pokroić na cienkie plasterki, podsmażyć na maśle, połączyć z mięsem. Wrzucić opłukane liście szpinaki. Dusić razem 10 minut, doprawić. Spaghetti ugotować al dente w osolonym wrzątku, odcedzić, przełożyć na patelnię z mięsem i grzybami. Przed podaniem podgrzać i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak