Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z masą kokosową
W garnku roztopić masło ze śmietanką i cukrem, pogotować kilka minut na wolnym ogniu. Dodać wiórki kokosowe, wymieszać. Wystudzoną masą przełozyć ciasto.
mąka |
2 szkl
|
cukier |
1 , 25 szklanki
|
kkao |
2 łyżki
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
olej |
1/2 szkl
|
mleko |
1/2 szkl
|
jajko |
2 szt
|
śmietanka |
1/4 szkl
|
wiórki kokosowe |
10 dkg
|
masło |
1/3 kostki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: