Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mus z ostryg

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twarożek
225 g
posiekana szalotka
1/4 szklanki
Żelatyna wieprzowa Prymat
1 opakowanie
Sklep Prymat
woda zimna
1/2 szklanki
ostrygi
2 (pokrojone)

Przepis i sposób przygotowania na: Mus z ostryg

W misce dokładnie wymieszać ser, ostrygi, szalotki i jogurt. W małym rondlu spryskać żelatynę wodą. Żelatynę rozpuścić na wolnym ogniu. Wmieszać w masę z ostrygami. Przelać do formy. Przykryć. Chłodzić w lodówce ponad 8 godzin

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak