Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Śledź pod czerwoną pierzynką

5.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana
100 ml
majonez
1oo ml
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz do smaku
filety śledziowe
3 w oleju
cebula czerwona
3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź pod czerwoną pierzynką

Na półmisku układamy kawałki płatów śledziowych.Cebulę czerwoną drobniutko kroimy.Majonez mieszamy ze śmietaną, dodajemy cebulę .Doprawiamy do smaku.Zalewamy sosem śledzie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 22.05.2012 19:55
smaczny śledźik
krysia50 10.06.2011 12:09
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak