Śledź pod czerwoną pierzynką

Śledź pod czerwoną pierzynką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    100 ml
  • majonez

    1oo ml
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • filety śledziowe

    3 w oleju
  • cebula czerwona

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na półmisku układamy kawałki płatów śledziowych.Cebulę czerwoną drobniutko kroimy.Majonez mieszamy ze śmietaną, dodajemy cebulę .Doprawiamy do smaku.Zalewamy sosem śledzie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

22.05.2012 19:55
smaczny śledźik

krysia50

10.06.2011 12:09
pyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat