Na stolnicę wsyp mąkę , cukier, sól , wbij jajko i dodaj pokrojone masło . Z tych składników zagnieść ciasto uformuj kulę zawiń folią i wstaw na pół godziny do lodówki , w tym czasie możemy wysmarować blaszkę masłem i obsypać bułką tartą . Następnie ciasto rozwałkować nie za cienko , tylko musimy uważać aby nam nie rozerwało się , potem odwróćmy blaszkę do góry dnem i ułożenie jej nad warstwą placka i wykładamy blaszkę ciastem , dociśnij ciasto w brzegach formy , wystające brzegi ciasta zwiń do środka formując grubszy brzeg tarty i ciasto ponakłuwaj widelcem . Następnie rozłóż folię aluminiową na ciasto oraz rozsyp groch na całą powierzchnię , zapewnisz w ten sposób równomierne pieczenie ciasta bez powstałych pagórków i pieczemy przez 20 min. w temp. 200 st.Kiedy brzegi zarumienią się to to zdejmij folię z grochem i piecz jeszcze 10 minut. Potem odłóżmy ciasto aby mogło spokojnie ostygnąć . W tym czasie kiedy ciasto się studzi my będziemy robić krem , zaczynamy od białej czekolady , którą musimy rozpuścić , potem ubijamy twarożek aż będzie gładki tylko osobno i do twarożku dodajemy rozpuszczoną czekoladę , potem dodajemy kwaśną śmietankę oraz olejek , ubijamy razem na małych obrotach . Gotową musimy schłodzić w lodówce 15 minut po czym rozkładamy na spód od tarty kładziemy plasterek pomarańczy tylko musimy go delikatnie naciąć aby się ładnie zawinął , sami możemy go zawinąć a on póżniej sam się jeszcze zawinie i gotową już tartę możemy schładzać w lodówce.