Gulasz z mięsa wieprzowego

Gulasz z mięsa wieprzowego

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karkówka

    1/2 kg
  • pieczarki

    70 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • mąka

    1 łyżka
  • olej

    4 łyżki
  • rosół warzywny

    0,6 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso kroimy na drobna kostkę.Cebulę siekamy drobno.Mięso smażymy na oleju,dodajemy cebulę i szklimy,kroimy pieczarki i dodajemy do mięsa i cebuli.Zalewamy rosołem.Doprawiamy do smaku.Gotujemy do miękkości.Robimy zasmażkę,rozprowadzamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat