Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kochinowa po amatorsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kochinowy
80 dkg
masło
35 g
pieczarki
100 g
mąka
100 g
cytryna
1 szt
pomidor
2 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
śmietana
1 filiżanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kochinowa po amatorsku

Rybę wyfiletować,pokroić na porcję,osolić,posypać pieprzem,skropić sokiem z cytryny,pieczarki obrać, pokroić i usmażyć na maśle,rybę obtoczyć w mące i usmażyć,pod koniec smażenia dodać pieczarki,przykryć i dusić 5 min,dodać śmietanę i pokrojone pomidory i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak