Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z ryżem i warzywami
Ryż gotujemy, odcedzamy i mieszamy z resztą-dodajemy posiekaną zieleninę i przyprawiamy.
Formujemy kotlety, moczymy w roztrzepanym jajku i bułce tartej- smażymy na oleju z obu stron.
mięso mielone | 30 dag |
ryż | 20 dag |
papryka | 2 szt |
zielenina | |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szklanki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
cebula | 2 szt |
kapusta | 2 poszatkowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: