Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka śledziowa po giżycku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledź solony
1
ziemniaki
2
cebulka
1
olej
3 łyżki
musztarda
1 łyżka
Sklep Prymat
cukier
pieprz
Sklep Prymat
kapusta kiszona
20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa po giżycku

Odfiletowanego i wymoczonego śledzia pokroić w paski. Ziemniaki ugotować w mundurkach i pokroić w kostkę po wystudzeniu razem z cebulą. Kapustę posiekać. Wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku. Polać olejem wymieszanym z musztardą. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak