Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

bulion mięsny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda
300 ml
chude mięso
10 dag
włoszczyzna
3 dag
sól
1 g
Sklep Prymat
jajko
1 żółtko

Przepis i sposób przygotowania na: bulion mięsny

oczyść włoszczyznę oraz pokrój mięso. nastepnie włóż je do naczynia z zimna wodą. gotuj powoli do odparowania połowy płynu. po ugotowaniu odcedź wywar, dodaj sół oraz jajko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak