Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z bitą śmietaną
Ugotować galaretkę gdy zastygnie pokroić w kostkę.
Ubić śmietanę na sztywno wymieszać z galaretką i wyłożyć na przekrojony biszkopt.
Na górę można zrobić polewę czekoladową
jaja |
6 sztuk
|
cukier kryształ |
6 łyżek
|
mąka pszenna |
7 łyżek
|
proszek do pieczenia |
1 łyzeczka
|
śmietana 30% |
1 opakowanie
|
dżem truskawkowy |
6 łyżek
|
galaretka truskawkowa |
1 szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: