sos do ryby

sos do ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    1 łyżka
  • musztarda

  • sól i pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kawałek ogórka zetrzeć na tartce i podsmażyć na oleju. podlać dużą ilością białego wina. Wymieszać ze śmietaną. Zagotować aby wino odparowało. Przyprawić do smaku dodając musztardę i sól oraz pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat