Kanapki z pastą z wątróbek

Kanapki z pastą z wątróbek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

  • pomidory

    3 szt.
  • jaja

    3 szt.
  • cebula

  • jogurt

    3 łyżki
  • sól

  • peczek swieżego koperku

  • twarożek

    25 g
  • ugotowane wątróbki

    25 g
  • papryka

  • Pęczek rzodkiewek

  • ogórek

  • pieprz czarny

  • papryka słodka mielona

  • musztarda delikatesowa

  • feta

    1 op.
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Ugotowane wątróbki rozetrzeć na pastę widelcem i przyprawić solą oraz pieprzem. Twarożek rozetrzeć z jogurtem i przyprawić przyprawami. Fetę, pomidory, ogórek, rzodkiewki i ugotowane na twardo jajka pokroić w plastry, a paprykę w paski. Bagietkę przekroić, posmarować musztardą, nałożyć na przemian fetę, pastę z wątróbek, plaster jajka, pomidor, pastę z wątróbek, plasterek ogórka, twarożek, paseczek papryki, krążek cebuli. Posypać papryką i koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat