Składniki:
kurki | 2 kg |
ocet | 1 szklanka |
woda | 3 szklanki |
sól | 1-1,5 łyżeczki |
chrzan | 1 kawałek |
olej | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 ziarenek |
kurki | 2 kg |
ocet | 1 szklanka |
woda | 3 szklanki |
sól | 1-1,5 łyżeczki |
chrzan | 1 kawałek |
olej | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: