Składniki:
szynka | 200 g |
baleron | 200 g |
CHUDA KIELBASA | 200 g |
mięso (gotowane lub pieczone) | 200 g |
gęsta śmietana | pół szklanki |
świeży starty chrzan | 2-3 łyżki |
sól | |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
szynka | 200 g |
baleron | 200 g |
CHUDA KIELBASA | 200 g |
mięso (gotowane lub pieczone) | 200 g |
gęsta śmietana | pół szklanki |
świeży starty chrzan | 2-3 łyżki |
sól | |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: