mięso zająca pokroić w kostkę i zamarynować w tymianku, soli, pieprzu i białym winie. Marynować 1 dobę, a następnie podsmażyć i dusić w niskiej temp przez 10 minut. Wystudzić. Warzywa umyć, pieczarki w całości z pokrojoną cebulą usmażyć na gorącym oleju i wystudzić.Brokuły podzielić na mniejsze części , sparzyć we wrzątku, wystudzić.wszystkie składniki razem z mięsem zająca wymieszać , doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową. Ciasto francuskie rozwałkować i włożyć do formy, następnie do formy z ciastem przełożyć masę z mięsem i warzywami. piec w piekarniku w temp 160stC. pora pokroić w cienkie zapałki i wysuszyć w urządzeniu do suszenia warzyw. chrzan wymieszać z żurawina i jogurtem. sałatkę nałożyć do startego parmezanu. cebulę pokroić w drobna kostkę , podsmażyć, dodać kurki, dusić 5 minut i dodać śmietanę. dusić kolejne 10minut przyprawić solą i pieprzem.