Fasolkowe pakieciki

Fasolkowe pakieciki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1/2 kg
  • szynka szwarcwaldzka

    8 plasterków
  • ser żółty

    8 plasterków
  • masło

    2 łyżki
  • sól

  • szczypior

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie- odcedzamy i polewamy zimną wodą- czekamy aż okapie.
Z kilku fasolek ( 4-5 szt) robimy pęczek i owijamy go w plaster sera, a następnie szynki.
Podsmażamy na masełku.
Dekorujemy szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

01.04.2012 17:59
super

maciek7

17.03.2012 19:09
super

indi

24.02.2012 13:55
świetny pomysł, muszę go wypróbować :)

Tika4444

17.02.2012 11:11
świetny pomysł, pięknie sie prezentuje

Natalia40

09.09.2011 23:15
pycha

pacpaw

16.07.2011 16:18
jaka inwencja i pomysłowość. Nie ma to jak Kobieta w kuchni :o)

Gosia32

12.07.2011 09:23
super

kochanyptysiu

06.07.2011 16:13
robię bardzo podobne,świetna przekąska

Iwona45

25.06.2011 17:32
pyszne

Ewelina38

23.06.2011 21:49
pięknie podajesz potrawy, a ta fasolka.... rewelacja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat