Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Łosoś wędzony w sosie koperkowym

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś wędzony
15 plastrów
miód
3 łyżki
musztarda
3 łyżki
Sklep Prymat
jogurt
3 łyżki
ocet winny
3 łyżki
żółtko jajek
1 szt
olej
1/3 szklanka
koperek
1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś wędzony w sosie koperkowym

Miód, musztardę i żółtko ucieramy dolewając olej. Całość mieszamy z jogurtem i octem, doprawiamy. Dodajemy posiekany koperek. Powstałym sosem zalewamy plastry łososia wyłożone na pólmisku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 28.03.2012 15:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak