Składniki:
filet z morszczuka | 3 szt. |
szpinak świeży | 500 g |
śmietana kremówka | 200 g |
serek topiony śmietankowy | 100 g |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt. |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do potraw | |
cytryna | |
olej do smażenia |
filet z morszczuka | 3 szt. |
szpinak świeży | 500 g |
śmietana kremówka | 200 g |
serek topiony śmietankowy | 100 g |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt. |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do potraw | |
cytryna | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: